HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
Elegantne Dijamanti Crystal Šik Večernja Haljina Za Prom, Duga Do Poda Donje Vestidos Seksi Haljina Na Jedno Rame S Dugim Rukavima Večernji Klub Haljine
sku: i16831

Elegantne Dijamanti Crystal Šik Večernja Haljina Za Prom, Duga Do Poda Donje Vestidos Seksi Haljina Na Jedno Rame S Dugim Rukavima Večernji Klub Haljine

(0 Naši)
240.06 kn 436.46 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

1.Otpremna

Pošiljka će biti organiziran u roku od 1-5 dana nakon potvrde plaćanja.Informacije o praćenju će se postaviti u roku od 3-7 dana nakon slanja proizvoda.

2. Napomena

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije kupnje.

3. Povrat novca

Ako niste dobili svoj proizvod na kraju obračunskog razdoblja isporuke, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi riješio taj problem, prije nego što se otvori rasprava.Jamčimo ponovno slanje robe ili povrat punog plaćanja, ako to neće biti isporučen u roku od zasigurno roka isporuke.

4. I mi također podržavaju izravnu isporuku, možete stvoriti narudžbe u mom dućanu i popuniti adrese vaših kupaca.Kada kupite više od 20 komada, koristim DHL za slanje pomoći.Ako koristim DHL-om za slanje, onda ćete dobiti uputili kroz 5-7 dana.

Ako je broj koji ste kupili nije u skladu sa standardom slanje DHL-om, ja ću ga objaviti vam obični logistika način.To obično traje više od 3 tjedna, nakon čega ćete dobiti parcelu.

5. Povratne informacije

1. Ako niste zadovoljni proizvodom (kvalitetu problem, problem veličine, problem materijala), molimo vas, ne ustručavajte se samo da nas kontaktirate, mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku, kako bi vam ponuditi savršeno rješenje.

2. Ako vam se sviđa naš proizvod, nadamo se da ćete nam dati pet zvjezdica.it-bilo bi vrlo važno za nas, ako ste mogli posvetiti 1 minutu kako bi se podijeliti ljubav, ostavljajući nas iskreni savjet :)

Linija struka Prirodni faktori
CN Fujian
Datum izdavanja Jesen 2022 godine
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Адогирл
Broj modela ženske haljine
Otvor za gorivo Bez naramenica
Silueta Ljuska
Elastičnost Prosječna širina
Tip profila X
Dob Dob 25-35 godina
Tip sadnje Приталенная slijetanje
Vrsta Normalan
Materijal Polyester, Elastan
Stil Seksi i Klub
Ukras Dijamanti
Tip slike Poplun
Tip zatvaranja Pulover
Sezone Sve sezone
Vrsta tkanine DRES
veleprodajna cijena DA
Izravna dostava DA
Dužina rukava (cm) Puni
Stil Rukava Normalan
Spol Žene
Dužina haljine Dužina do poda
Sastav materijala Sintetičkih vlakana

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: