HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
100 MM 1571 28 AWG SH1.0 10 KOMPLETA 2P /3P/ 4P/ 5P/6 Pin JST SH 1,0 Ženski Pojedinačni priključak sa Žicom
sku: i61936

100 MM 1571 28 AWG SH1.0 10 KOMPLETA 2P /3P/ 4P/ 5P/6 Pin JST SH 1,0 Ženski Pojedinačni priključak sa Žicom

(0 Naši)
25.66 kn 32.09 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces ESCROW

Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od dana narudžbe

Ako ne možete provjeriti kada aukcija se zatvara odmah, molim pričekajte nekoliko minuta, a plaćanje mora biti završen u roku od 3 dana.

dostava diljem svijeta (osim nekih zemalja i APO/FPO)

Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

Vršimo isporuku samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Imate 14 dana da nas kontaktirate, a 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 14 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

Mi ćemo povrat pune cijene pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Isps.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

Ograničeno jamstvo proizvođača za neispravan proizvod je jednu godinu (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

Neispravan proizvod bi trebao biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ремонтируем i ne обмениваем roba istekla garancija.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Isps.com.hr!

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno za nas.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo.

Naš ured je otvoren od 9:00 a.m.to 6:00 (GMT + 8) od ponedjeljka do petka

I naš ured je zatvoren u nedjelju i blagdane (Peking) ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem poruka Isps.com.hr ili TradeManager, mi ćemo se potruditi da odgovori na vaša pitanja u roku od 48 sati. za vrijeme praznika, za kasni odgovor, donosimo duboke isprike.

Wepro Group je profesionalni dobavljač dropshipping u području računala i urede, zdravlje i ljepotu, za odrasle i seksa, ženske modne, sportove na otvorenom, kućne elektronike, led, solarnih proizvoda i sl. Po sniženoj cijeni. nalazi se u Shenzhen s 2007 godine, ima 12 godina iskustva u radu sa međunarodnim kupcima.Dobrodošli, da zaradite novac s nama ovdje!

Vrsta Korak 1,0 mm
Broj modela ШР-05В-S
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: